Notícia

Acte Intercol·legial amb motiu del Dia Internacional de les Dones

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones,
la Comissió de Dones i Igualtat de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya,
la Comissió de Dones Advocades de l’ICAB i
la Societat Catalana d’Estudis Jurídics

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, la Comissió de Dones i Igualtat de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, la Comissió de Dones Advocades de l’ICAB i la Societat Catalana d’Estudis Jurídics, ORGANITZEN el proper 9 de març, a les 18:30hs a l’auditori de la 8a planta de la seu de l’Associació (seu ICAB)  un acte  reivindicatiu de les dones en el món professional amb el títol L’agenda 2030: l’ODS 5 “Igualtat de gènere”. Què significa? La seva implantació a diferents nivells, amb el programa següent:

 

 18:30 h Benvinguda institucional

 Sra. Núria Carrera i Comes, presidenta de la Comissió de Dones i Igualtat i vicepresidenta de l’Associació de la Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya.

Sra. Pilar Rebaque Mas, advocada, membre de la Comissió de Dones Advocades de l’ICAB i vocal de la Societat Catalana d’Estudis Jurídics

 

 19:00 h Ponència

 Sra.  Ana Maria Badia Martí, doctora en Dret, catedràtica de Dret Internacional Públic a la Universitat de Barcelona i directora del Màster d’Estudis Internacionals.

Membre del grup d’investigació consolidat: àrea de dret internacional públic i relacions internacionals de la UB i de projectes d’investigació competitius, on una de les principals línies d’investigació entre d’altres és l’agenda 2030.

 

Moderadora

 Sra. Pilar Rebaque Mas, advocada, membre de la Comissió de la Memòria Històrica de l’ICAB i membre de la Societat Catalana d’Estudis Jurídics.

 

 19:45h Cloenda

 Sra. Núria Carrera, presidenta de la Comissió de Dones i Igualtat Intercol·legial i vicepresidenta de l’Associació Intercol·legial

 

 20:00 h  Fotografia de família

 20:10 h Copa de cava 

  • By intercol·legial
  • 14/03/2023