Notícia

Jornada “Eines pràctiques per promoure la igualtat de gènere a les professions”

El 22 de novembre, a les 18hs a la seu de l’Associació (seu ICAB, Mallorca 283, Barcelona)

Inscripcions via e-mail a: intercat@icab.cat (aforament limitat)

En el marc de les Jornades Intercol·legials 2022 i dins del cicle “Les dones professionals actuem”, la Comissió de Dones i d’Igualtat de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, organitza el proper 22 de novembre, a les 18hs a la seu de l’Associació (seu ICAB, Mallorca 283, Barcelona) la Jornada “Eines pràctiques per promoure la igualtat de gènere a les professions” en format presencial, amb el següent:

Programa

18:00h Benvinguda a càrrec de Maria Cinta Pastor, ex vicedegana del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona i membre del Grup d’Expertes Feministes de la Comissió de Dones i d’Igualtat de la Intercol·legial.

18:05 h Presentació de l’estudi “Anàlisi i propostes de les advocades de Catalunya per promoure la igualtat de gènere al sector legal- abril de 2022”, a càrrec de l’advocada Andrea Accuosto.

Andrea Accuosto, que ha participat molt directament en aquest projecte, és doctora en Dret, especialista en Dret Penal i Dret laboral i certificada en Compliance, membre de la Comissió de Dones i d’Igualtat de la Intercol·legial i vocal molt activa de la Comissió de Dones de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

La ponència tracta sobre el resultat del treball de recerca que recull les respostes a una enquesta de 297 dones juristes de Catalunya i quatre taules rodones presencials.

Creiem que és un treball excel·lent que permet aplicar-lo a moltes de les professions de les que acull la Comissió de Dones i Igualtat de l’Associació Intercol·legial.

Podeu consultar l’informe final de l’estudi aquí

18:45 h Col·loqui

19:15 h Cloenda a càrrec de Núria Carrera, presidenta de la Comissió de Dones i d’Igualtat de la Intercol·legial i vicepresidenta de l’Associació Intercol·legial

Inscripcions via e-mail a: intercat@icab.cat (aforament limitat)

  • By intercol·legial
  • 11/11/2022