Notícia

Jornada sobre la salut dels professionals
de la salut en temps de pandèmia

Organitzada per la Sectorial Intercol·legial d’Acció Social, Ensenyament i Humanitats,
la Fundació Galatea i el Col·legi de Metges de Barcelona

L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya (Sectorial d’Acció Social, Ensenyament i Humanitats), la Fundació Galatea i el Col·legi de Metges de Barcelona, convoquen:

 Una jornada sobre la salut dels professionals de la salut en temps de pandèmia, en la que es presentaran dades de l’estudi Repercussions de la COVID sobre la salut i l’exercici de la professió dels professionals de la salut de Catalunya.

 Aquest acte es realitzarà el 24 d’octubre a les 18 hores en modalitat presencial al Col·legi de Metges de Barcelona (Pg. de la Bonanova, 47, 08017 Barcelona).

 

PROGRAMA

  • 18. h Benvinguda a càrrec de Núria Carrera, presidenta de la Sectorial d’Acció Social, Ensenyament i Humanitats i vicepresidenta de la Intercol·legial i Elvira Bisbe, vicepresidenta del Col·legi de Metges de Barcelona i membre de la Comissió de Dones.

     

  • 18.15 h  Taula sobre la salut dels professionals de la salut en temps de pandèmia:

 

- Presentació de la Fundació Galatea i activitats desenvolupades en el marc de la COVID, a càrrec d’Anna Mitjans, coordinadora de projectes de la Fundació Galatea.

 - Presentació de l’estudi Repercussions de la COVID sobre la salut i l’exercici de la professió dels professionals de la salut de Catalunya, a càrrec de Lucia Baranda, directora de l’estudi i col·laboradora de Fundació Galatea.

 - “La salut dels professionals d’atenció a les persones no és una opció, és un imperatiu ètic i deontològic”, intervenció a càrrec de Toni Calvo, director de la Fundació Galatea.

  • 19 h. Torn de consultes per a col·legis de l’àmbit sanitari.
  • 19.30 h. Cloenda d’Anna Parés, ex-degana del Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya.
  •  

INSCRIPCIONS: Per confirmar la teva inscripció has d’enviar un correu electrònic indicant el teu nom i cognom, adreça electrònica i col·legi professional al que pertanys a acteintercol@coltscat.cat

  • By intercol·legial
  • 13/10/2022