Notícia

Presa de consciencia trans*

20 de febrer, a les 18hs a la seu de la Fundació Enllaç (Carrer Rosselló, 328 Barcelona)

La Comissió de Dones i Igualtat de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, organitza el proper 20 de febrer, a les 18hs a la seu de la Fundació Enllaç (Carrer Rosselló, 328 Barcelona), una conferencia amb el títol: “Presa de consciencia trans*” dins del marc de l’exposició “Teníamos miedo pero había que salir. La memoria LGBT de Barcelona”, amb el següent:

 

Programa

18:00h. Visita guiada a l’exposició fotogràfica de la lluita del moviment LGBT des de 1970 fins a l’actualitat.

18:30h. Benvinguda a càrrec de Maria Cinta Pastor Redondo, ex vicedegana del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers  Tècnics Industrials de Barcelona i membre del Grup d’Expertes Feministes de la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial.

18:35h. Ponència “Presa de consciencia trans*” a càrrec de Clara Palau i Canals, delineant industrial, vicedegana del Col·legi Professional de Delineants de Barcelona, membre de la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial i activista social.

 19:15h. Cloenda a càrrec de Núria Carrera, presidenta de la Comissió de Dones i Igualtat Intercol·legial i vicepresidenta de l’Associació Intercol·legial.

 

Al finalitzar l’acte es servirà una copa de cava als assistents.

 

Inscripcions: intercat@icab.cat

 

  • By intercol·legial
  • 25/01/2023