Notícia

Signatura del conveni de col·laboració
entre l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT)
i Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya

Signatura del conveni de col·laboració
entre l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT)
i Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya

L'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya i l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades van signar el 25 de juny, en el marc de la Jornada Intercol·legial 2019, un conveni de col·laboració que té com a finalitat garantir un millor coneixement i preparació sobre protecció de dades dels treballadors dels col·legis i consells professionals i dels membres integrats en aquesta associació. 
 
D'aquesta manera s'obre una via de suport per part de l'APDCAT a les tasques de l'Associació Intercol·legial vinculades a la normativa de protecció de dades, especialment en l'aplicació del Reglament general de protecció de dades.
 
En aquesta línia col·laborativa, es realitzaran conjuntament actes, jornades, seminaris, accions o campanyes de comunicació difusió i divulgació encaminades al coneixement, la consolidació i el desenvolupament del dret a la protecció de dades i matèries relacionades.
 
Amb la signatura d'aquest conveni per part de Maria Àngels Barbarà, directora de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades i Maria Eugènia Gay Rosell, presidenta de l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, es constitueix també una comissió de seguiment i coordinació.
 
En aquest context, la directora de l'Autoritat, M. Àngels Barbarà va impartir la conferència “Protecció de dades, col·legis professionals i exercici professional”, adreçada als representants de tots els col·legis professionals de Catalunya

 

  • By intercol·legial
  • 27/06/2019