Notícia

L’INTERCOL·LEGIAL PARTICIPA UN ANY MÉS AL BIZBARCELONA,
EL SALÓ DE L’EMPRENEDORIA, START-UPS, PIMES I AUTÒNOMS

12 i 13 de juny al Pavelló 8 del recinte firal de Montjuïc

La Intercol·legial  participa un any més al Bizbarcelona, el saló de l’emprenedoria, start-ups, pimes i autònoms.  Aquest gran esdeveniment se celebrarà els dies 12 i 13 de juny al Pavelló 8 del recinte firal de Montjuïc.
Ens trobareu a l’stand número B-242


El 12 de juny, de 10 a 15 hores, els col·legiats i col·legiades que formin part d’un Col·legi Professional de la Intercol·legial poden participar al Networking Interprofessional que se celebrarà, adreçat exclusivament a professionals col·legiats i empreses amb l’objectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci.

Les persones col·legiades  tindran l’oportunitat d’entrevistar-vos in situ (i amb hora programada) amb empreses del seus i d’altres sectors i donar-se a conèixer com a professionals col·legiats. Es generarà una agenda personal de 6 reunions per cada participant segons els interessos + llistat detallat dels participants i acreditació/ identificació personal.

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIONS:  7 de juny. 


Reserveu la vostra plaça FENT CLIK AQUÍ  

El 13 de juny a les 12.00 h podeu assistir a la Conferència sobre “Transformació digital i entorn personals”  organitzada per l’Associació Intercol·legial de la que són ponents Genís Roca i Milagros Pérez Oliva

  • By intercol·legial
  • 07/06/2019