Notícia

Presentació i projecció de la pel·lícula-documental
“Història potencial de Francesc Tosquelles, Catalunya i la por”

15 de novembre, a les 16.45 h, a l’Auditori Calàbria (C/Calàbria 66, Barcelona)

En el marc de les Jornades Intercol·legials 2022, la Comissió Sectorial d’Acció Social, Ensenyament i Humanitats de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, organitza el proper 15 de novembre, a les 16.45 h, a l’Auditori Calàbria (C/Calàbria 66, Barcelona), la presentació i projecció de la pel·lícula-documental “Història potencial de Francesc Tosquelles, Catalunya i la por” dirigida per Mireia Sallarès i escrita per Joana Masó.

La pel·lícula-documental és un reconeixement al Dr. Francesc Tosquelles per la seva tasca en la salut mental i la humanització dels malalts psíquics.

Després de la projecció de la pel·lícula, conversarem amb la directora del film en un debat amb veus de professionals de diverses disciplines van coincidir en algun moment de la vida d’en Francesc Tosquelles.

Programa

16.45h Acollida i benvinguda a càrrec de la Sra. Marta Fité, secretària del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya i comissària de l’acte.

17.00h Projecció de la pel·lícula Història potencial de Francesc Tosquelles, Catalunya i la por (2021, 135 minuts).

19.40h Taula rodona amb la Sra. Mireia Sallarès, directora de la pel·lícula, la Sra. Mercè Òdena, educadora social i membre del grup Sèniors del CEESC. i la Sra. Àngels Vives, metgessa, especialista en Pediatria i Psiquiatria, que treballa com a metge psiquiatre a diversos dispositius de la xarxa pública de Salut Mental.

20.30h Fi de l’acte

Les inscripcions s’han de realitzar per mitjà de l’enllaç següent:

https://www.ceesc.cat/nforms/CP221115.html

  • By intercol·legial
  • 10/11/2022