Notícia

Dia internacional de les dones

3 març de 2022 -18h

Inscripcions:

Presencial (amb aforament limitat): intercat@icab.cat

Assistència on-lineclicar al següent enllaç:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_7spcs4s-RoGeHEMxjU7acg

 

Benvolguts i Benvolgudes,

 

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, la Comissió de Dones i Igualtat de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, organitza el proper 3 de març, a les 18hs a l’auditori de la 8a planta de la seu de l’Associació (seu ICAB)  un acte  reivindicatiu de les dones en el món professional amb el títol “Amb veu de dona, parlem de lideratge, desigualtats i inclusivitat, amb el programa següent:

18 h Benvinguda institucional:

Sr. Jesús M. Sánchez García, president de l’Associació de la Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

Sra. Núria Carrera i Comes, presidenta de la Comissió de Dones i Igualtat i vicepresidenta de l’Associació de la Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya.

Sra. Mireia Mata i Solsona, secretària d'Igualtats del Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

 

18:20 h Presentació del Decàleg per l’equitat de gènere

Presentació del Decàleg per l’equitat de gènere: el Nostre Clam per l’Equitat   a càrrec de la Sra. Anna Parés Rifà, exdegana del Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya.

 Visualització del vídeo Decàleg per l’equitat de gènere en l’àmbit dels col·legis professionals de Catalunya

 

18:30 h Ponències

“Cap a un lideratge inclusiu i divers”: Sra.  Paula Gil Leyva, presidenta de Metges sense Fronteres d’Espanya.

“Urbanisme feminista per una ciutat més justa”: Sra. Blanca Baldívia Gutiérrez, sociòloga  urbana, membre de l’equip multidisciplinar Col·lectiu punt 6.

“On són i quin rol juguen les dones en l’espai digital i en la Intel·ligència Artificial?”: Sra. Karina Gibert Oliveras, catedràtica de la UPC i directora del Centre de Recerca intel·ligent Data Science and Artificial Intelligence.

 

19:30h Cloenda

Sra. Núria Carrera, presidenta de la Comissió de Dones i Igualtat Intercol·legial i vicepresidenta de l’Associació Intercol·legial

 

 

19:35 h  Fotografia de família

A l’espera de poder saludar-vos personalment ben aviat, rebeu una afectuosa salutació,

 

Núria Carrera

Presidenta de la Comissió de Dones i Igualtat

 

Data: 3 de març 2022

Hora: 18hs

Lloc: Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (Auditori 8a planta)

 

Col·legis i consells de col·legis professionals de la Intercol·legial que fins a la data han signat el Decàleg per l’equitat de gènere: el Nostre Clam per l’Equitat

Inscripcions:

Presencial (amb aforament limitat): intercat@icab.cat

Assistència on-line: clicar al següent enllaç:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_7spcs4s-RoGeHEMxjU7acg 

  • By intercol·legial
  • 01/03/2022